سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

96/5/31
10:0 ص

 

 تحولات نوجوانی

نوجوانان در سنین  12 تا 17 سالگی با توجه به تغییرات بیولوژیکی و ترشحات هورمونی دچار تغییراتی در رفتار و عملکرد می شوند که اغلب به صورت غیر ارادی می باشد . یکی ار این تحولات نوجوانی تحولات روانی هستند که در ادامه به آنها پرداخته می شود .

تحولات نوجوانی

تحولات روانی در دوره ی نوجوانی

افراد در دوره ی نوجوانی با تحولات روحی گوناگونی ، مانند خودشیفتگی و یا توجه به خویشتن رو به رو می شوند . نوجوانان در این سن یعنی در سن 12 تا 13 سالگی میل به دورن گرایی پیدا می کنند و برای خود اهمیت خواصی قائل می شوند . چین وضعیتی باعث پیدایش حالت هایی می شود ، مانند :

تصور ورود به دنیای بزرگسالان

 پیدایش تصویر این که نوجوان فکر می کند به دنیای بزرگسالان پای گذارده در حالی که در واقع چنین نیست . این پدیده به بحران شخصیت نوجوان در این مرحله مربوط می شود و از ویژگی های تحولات نوجوانی میباشد
در این سن نوجوان بر اثر ترشح هورمون های درونی و تاثیر آنها در نیرو های جنسی به دنبال تمنیات خود می روند که به این جهت در رفتار آنها تغییرات شگرفی دیده می شود . از نظر روانی و عاطفی ، رفتار نامتعادل دارند . آنها در مواجهه با واقعیت ها ، از خود رفتاری خشم آلود و عصبی نشان می دهند .

برای استفاده از خدمات مشاوره تخصصی و روانشناسی کودکان و نوجوان ، بدون پیش شماره از تلفن ثابت با  9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید

عاشق شدن و تمایلات عاطفی در تحولات نوجوانی

پیدایش لیبیدو ( به معنی مهر به زندگی یا شهوت زندگی  و در معنی وسیع آن ، نیرو های وابسته به عشق است ). در معنای عام کلمه ، و جز عمده آن ، عشق جنسی است . ولی شامل محبت به خود ، والدین ، کودکان ، دوستان و علاقه به اشیای مادی و حتی علاقه به مفاهیم مجرد هم می شود .
فعالیت لیبیدو باعث می شود نوجوان در سال های 13 تا 14 سالگی و پس از آن 15 تا 16 سالگی دچار تحولات روانی زیادی شود . آرزو های آنها در این دوره حتی برای خود آنها هم گنگ و مبهم است . نمی دانند چه می خواهند و چه باید بکنند . حدود توانایی های آنها برایشان مشخص نیست .

تحولات نوجوانی

نقش هوش نظری در تحولات نوجوانی

در سن نوجوانی خصوصا از 12 سالگی به بعد نوجوانان بیشتر به تمایلات عاطفی گرایش پیدا می کنند . در این سن پسر ها به تجزیه و تحلیل احساسات و پدیده های ذهنی خود می پردازند و  چندان پیش می روند که گاهی باور های جامعه و قید و بند های اجتماعی را مورد بی توجهی قرار می دهند .

اساس بسیاری از ناسازگاری های نوجوانان از همین جاست . پیدایش هوش نظری در نوجوانان آنها را قادر می سازد که از مشاهدات روزانه خود به استنتاج اصول و قواعد کلی بپردازند . بدین ترتیب توجه نوجوان به خود سبب می شود وی به درون گرایی سوق پیدا کند . این حالت تنهایی طلبی گاهی در بعضی نوجوانان به صورت انزوای کامل ظاهر می شود که باعث می گردد نوجوان به خیال پردازی و گاهی به پرخاشگری بپردازد .

درونگرایی نوجوانان

درون گرایی در نوجوان گاهی تا پایان دوره ی نوجوانی ادامه می یابد . روان شناسان از این دوره به نام دوره ی تجلی تضاد های روانی یاد کرده اند که به صورت رفتار های نا متعادل در فرد ظاهر می شود و سر انجام به حالت متعادل اجتماعی و برون گرایی در فرد تجلی می یابد .


برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


96/5/30
10:0 ص

نوجوانی

تعریف نوجوانی

پس از پایان یافتن دوره ی کودکی ، فرد وارد مرحله ای می شود که شرایط آن با شرایط دوره ی قبلی کاملا متفاوت است. این دوره به دوره ی نوجوانی معروف است . نوجوان در این دوره شرایط و توقعات تازه ای دارد که نمی توان آن را با دوره ی قبلی وی یکی دانست . به همین جهت است که عده ای این دوره را تولدی دوباره برای فرد نامیده اند . در این مرحله دگرگونی های زیادی در ابعاد مختلف جسمی ، عقلی و احساسی ، به وجود می آید که روی هم شخصیت نوجوان را شکل می دهند .

نوجوانی

چه مواردی را باید در رابطه با نوجوانان بدانیم

با در نظر گرفتن بیش از پانزده میلیون نوجوان و جوان کشور ، که نیروی محرکه و پویای جامعه محسوب می شوند ، قابل تأمل است تا به شناخت نگرش ها ، مشکلات و خواسته های آنان توجه شود . برای رسیدن به چنین اهدافی ، شناخت موارد زیر از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند .

  • زبان ارتباطی
  • خصایص رفتار
  •  ویژگی های مربوط به این دوره ی سنی

 نوجوانان و جوانان ما به عنوان نسل بالنده ، پر تحرک ، با نشاط و امیدوار نسبت به آینده به حساب می آیند . پس توجه به مشکلات آنان مانند پرداختن و توجه کردن به اصلی ترین سرمایه های ملی کشور است و جا دارد با تشریح وضعیت فعلی ، آینده روشن و امیدوار کننده ای برای آنها ترسیم شود .


برای استفاده از خدمات مشاوره تخصصی و روانشناسی کودکان و نوجوان ، بدون پیش شماره از تلفن ثابت با  9092305983 تماس حاصل فرمایید

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید

با نوجوانان چگونه برخورد کنیم

برخورد با نوجوان و جوان تکنیک خاصی دارد . در این دوره نوجوان به حرکات و رفتار های منطقی نیاز دارد و همه چیز را از دیدگاه رفاقت ، صمیمیت و دوستی قابل حل می داند . لذا در این سن به هیچ وجه حرف هایی که از راه تحکم و امر و نهی باشد را نمی پذیرد .

نوجوانی

در این دوره تغییرات مهمی از جمله تغییرات روانی به وجود می آید . همچنین گرایش به سمت گروه همسالان به منظور اجتماعی شدن در وی نمود پیدا می کند . در این مرحله از زندگی ، نوجوان نیاز به استقلال عاطفی ، اقتصادی و تأمین شخصیت مستقل دارد .

از همه مهم تر ، نیاز به تعلق داشتن به گروه خاصی تحت عنوان گروه همسالان و پذیرش وی از طرف آنها را به شدت احساس می کند .

در فرهنگ و بستر آمده است : « نوجوانی انتقال از مرحله ی آخر کودکی به مرحله ی بالندگی و کمال است . » یا دوره ای از جریان تدریجی زندگی را نوجوانی می گویند که با تحول عمیق در جسم و روان و قدرت تجسم و تخیل زیادی همراه است .

بلوغ جنسی در این دوران

مرحله ی بلوغ جنسی در شرایط تحول بهنجاری در دوره ی نوجوانی به وقوع می پیوندد . دوره ی نوجوانی مرز مشخصی ندارد اما تقریبا از 12 سالگی شروع می شود و تا آخر دهه ی دوم زندگی انسان ادامه می یابد .
سازمان بهداشت جهانی ، دوره ی نوجوانی را از 10 تا 15 سالگی و دوره ی جوانی را از 16 تا 25 سالگی تخمین زده است

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


96/5/29
10:0 ص

به کودکان بیاموزیم

ارزش هایی که باید به کودکان بیاموزیم

در ادامه مقاله قبل چند ارزش دیگر که باید به کودکان بیاموزیم بیان میکنیم

ارزش هایی که از هر علم و درس و دانشی برای کودکان و زندگی آیندیشان مفید تر است

بخشش

یکی از تعالیم مذهبی این است که بخشنده باشیم به توصیه دینمان اگر ما خطا های دیگران را ببخشیم خداوند گناهان مارا می بخشد . بچه ها باید بفهمند که کینه دیگران را به دل گرفتن به خود انسان لطمه می زندو بخشیدن خاطره گناه را از ذهن انسان می برد.

 
خوشبختی را به کودکان بیاموزیم

به کودکان بیاموزیم

به مفهومی خوشبختی عادت لذت بردن از زندگی است . به گفته ی یک روان شناس : « او که نمی داند چگونه از زندگی خود لذت ببرد ، بار سنگینی بر دوش دیگران است . » در واقع خانواده ای که لذت بردن را به فرزندش می آموزد ، خانواده ای است که به تربیت اخلاقی بها می دهد .
اگر می خواهید هنر خوشبخت زیستن را به فرزند خود بیاموزید به او بگویید که خوشبختی داشتن آنچه می خواهید نیست ، بلکه رضایت دادن به آن چیزی است که دارید .


صداقت

صداقت مترادف درستکاری است . صفت پسندیده ای است . انسان های صادق از دروغ و تقلب و دزدی مبرا هستند . انسان های صادق کسانی هستند که می توانید روی آنها حساب کنید . به فرزندان خود بیاموزید که صداقت یکی از بزرگترین سرمایه هایی است که می توانند داشته باشند . به آنها کمک کنید تا از زشتی بی صداقتی آگاه شوند .

برایشان توضیح دهید که دروغ گفتن و بر قول خود نایستادن رفتارهای ناپسندند که اعتماد و اطمینان را از بین می برند . برای آنها مثال بیاورید : چرا تقلب در امتحان کار بدی است ؟ برای اینکه نوعی دروغ است . دانش شما را برخلاف واقع نشان می دهد . از اعتماد آموزگار سوء استفاده می شود و برای دانش آموزانی که تقلب نمی کنند غیر منصفانه است .

برای استفاده از خدمات مشاوره تخصصی و روانشناسی کودکان و نوجوان ، بدون پیش شماره از تلفن ثابت با  9092305983 تماس حاصل فرمایید

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید

 عشق و محبت را به کودکان بیاموزیم

خواسته هر پدر ومادری است که فرزندشان به اهمیت عشق و محبت پی ببرند . اول  تفاوت عشق به عنوان یک صفت پسندیده و عشق به مفهوم یک احساس را آموزش دهید . مثلا «همسایه ها را دوست بدارید » به این معنا نیست که باید کودکی را که کنار شما ایستاده و حرف زشت می زند دوست داشته باشید . مجبور نیستید از او خوشتان بیاید به جای همه اینها ، منظور اینست که خیر خواه مردم باشیم ، برای آنها آرزوی خوشبختی کنیم به عبارت دیگر آنچه را که برای خود نمی پسندیم برای دیگران هم پسند نکنیم .

دوم به کودکان بیاموزید که عشق و دوستی تظاهر به کارهای بزرگ نیست . به آنها بگویید که مثلا چیدن میز شام بدون در خواست پدر ومادر یا خواندن داستان برای خواهر کوچکتر ، اطاعت از دستورات پدر ومادر ، خونسردی در برابر حرف زشت خواهر وبرادر ، باز ی کردن با کودکانی که در مدرسه هم بازی ندارند ، همه و همه نشانه عشق و محبت است .

به کودکان بیاموزیم

یادگیری

به معنای واقعی یک ارزش است . والدین اشخاص موفق برای یادگیری ارزش زیادی قایلند . اغلب آنها برای کودکان کمتر از دوسال خود هفته ای چند بار کتاب می خوانند . معلوم است که در این خانواده ها ، کتاب بخش مهمی از زندگی می باشد . بسیاری از خانواده ها که توانایی خرید کتاب را ندارند می توانند از کتابخانه ها کتا ب قرض بگیرند .

افراد موفق معمولا در خانواده هایی بزرگ شده اند که در آن گفتگو های جدی درباره ی مسایلی چون سیاست ، علم ، ادبیات ، هنر و غیره جریان دارد. به اظهار پژوهشگران ، برای والدین اشخاص بسیار موفق ، زنده بودن به مفهوم رشد کردن و فراگرفتن مهارت های جدید و یادگیری می باشد .


 احترام

همانطور که گفتیم احترام اساس رشد اخلاقی است که به اشکال مختلفی متجلی می شود : احترام به قانون ، احترام به حقوق مردم ، احترام به شأن انسان و احترام به محیط . اجازه دهید که اینجا به مساله ی تعصب اشاره کنیم .

بار ها و بار ها مشاوران هیروو براین تاکید داشته اند که همه مردم از هر رنگ ونژادی که باشند و به هر زبانی که سخن بگویند انسان هستند . تعصب ظالمانه احمقانه است و به همگان لطمه می زند . هیچ کودکی مایل نیست برای او حساب و کتابی متفاوت از دیگران باز کنند .

 تفکر را به کودکان بیاموزیم

مهم تر از تسلط به مهارت هایی که برشمردیم ، باید هنر تفکر و عمل کردن را به فرزندانمان یاد دهیم . اما چگونه ؟
همانطور که در مطالب گذشته یادآور شدیم سوال کردن از کودک راهی است که اورا به اندیشیدن درباره ی نتایج رفتارش مجبور می کند .

 درک

درک دلسوزانه دیگران کیفیتی است که کودک را در تمامی مناسبات اجتماعی اش کمک می کند . مادام که از خواسته های دیگران اطلاع نداشته باشیم و تا ندانیم که چه می خواهند ، نمی توانیم به آنان کمک کنیم .

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


96/5/28
10:0 ص

رفتار با نوجوان ها باید منصفانه باشد

رفتار با نوجوان ها باید منصفانه باشد

بخش دیگر مسایل مربوط به مراحل و سنین مختلف رفتار با نوجوان ها منصفانه برخورد کردن است.
انصاف برای نوجوانها مفهوم مهمی است؛ وبا این حال برای برخورد با نوجوان ها و یا بچه های کوچکتر، دستورالعمل واحدی برای استفاده از روش منصفانه وجود ندارد.

برای آشنایی بیر تر باروش های به نسبت حساب شده برخورد منصفانه، برخورد مادری را بررسی می کنیم که با استفاده از یک قاعده سه بخشی، با مساله ای که دراصل مشکل بسیاری از خانواده هاست برخورد منصفانه می کند. حامد 16 ساله است و مادرش معتقد است که: «اتاق خواب او حال آدم را به هم می زند. هرچه به او می گویم و هرچه سرش داد می زنم بی فایده است. »

رفتار با نوجوان ها باید منصفانه باشد

برای مشاوره تلفنی و مستقیم با روانشناس متخصص نوجوانان در مورد روش های صحبت کردن با نوجوانان و دیگر مساعل، بدون پیش شماره از تلفن ثابت با  9092305983 تماس حاصل فرمایید

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید

 

بخش اول : درک متقابل در رفتار با نوجوان

1-منظور و هدف گفتگو را مشخص کنید : حل منصفانه مساله ، بنشینید و صحبت کنید . واقعیتی است که اگر احساسات یکدیگر را درک نکنید ، نمی توانید منصف باشید .
2-به شنیدن نقطه نظر های یکدیگر بها دهید ، به شنیدن نظرات فرزندتان تأکید داشته باشید و نشان دهید که به تفاهم متقابل اهمیت می دهید .
3-مساله را آنطور که می بینید بیان کنید و نطر خود را بگویید .
4-نظر فرزند خود را بپرسید .
5-نظر اورا تکرار کنید تا بداند که منظورش را فهمیده اید .
6-از او بخواهید نظر شمارا تکرار کند .

بخش دوم : حل مساله

1-فهرستی از راه حل های احتمالی برای حل مساله تهیه کنید .
2-درباره راه حل هایی که به نظر هر دو شما منصفانه می رسد به توافق برسید .
3-دربارهی عملی بودن توافق بدست آمده بحث کنید .
برای مثال نمونه ای از توافقاتی که می تواند بین حامد نوجوان و مادرش باشد چنین است:
-خودداری مادر ازگله گذاری
-مرتب کردن کامل اتاق هفته ای یک بار
-یافتن جایی در منزل برای اشیاء اضافه اتاق حامد

بخش سوم : پیگیری

برای ارزیابی رعایت اصول توافقنامه جلسه ای ترتیب دهید . جلسه مهمی است که نباید فراموش شود . صحبت را با قدردانی و تشکر شروع کنید و در صورت لزوم بپرسید که برای اجرای بهتر توافقنامه چه کاری می تواند انجام گیرد . به صراحت می توان گفت که این برنامه ی پیشنهادی در حل مساله خیلی کمک می کند . تعهد کتبی وحتی امضای زیر آن شمارا در یادآوری آنچه گفته اید و قول داده ایدکمک خواهد کرد .
دراین بین لازم است که بگوییم  در رفتار با نوجوان اگر بحث منصفانه به جایی نرسید تسلیم نشوید ومیدان را خالی نکنید .کمی استراحت کنید ومجددا موضوع را پیگیری نمایید .

رفتار با نوجوان ها باید منصفانه باشد

نکته ای دیگر در رفتار با نوجوان

ممکن است پیش خود بگویید آیا با این طرز برخورد از مقام و اختیارات من، به عنوان پدر و مادر کم نمی شود ؟!
سوال خوبی است ؛ در این زمینه شایسته است که به نکته ای اشاره شود : باید بگوییم در واقع نیاز به اختیار داری پدر و مادر در زمینه های اخلاقی تغییری نکرده ، بلکه راه موثر استفاده از آن عوض شده است .

در گذشته ، وقتی کسی در مقام مسول صحبت می کرد_خواه پدر یا مادر بود ، خواه پلیس یا روحانی بچه ها و سایرین بدون هرگونه شک و  شبهه حرف او را می پذیرفتند . امروزه همه ما از کوچک و بزرگ انتظار داریم که مسولین رفتار منصفانه داشته باشند ، به همین دلیل است در برخورد با بی انصافی بشدت اعتراض می کنیم. این تغییر فرهنگی مهمی است و مسلما بر روابط میان ما و فرزندانمان اثر می گذارد . برای مثال ، اغلب نوجوانان از کنترل پدر ومادر راضی نیستند وصحبت های مستبدانه را دوست ندارند ، اما وقتی احساس کنند که پدر و مادر باآنها رفتاری منصفانه دارند ، راحت تر حرف ها را می پذیرند .
دیگر اینکه شما(پدر و مادر) روش منصفانه را به گونه ای در نظر بگیرید که موازنه ای میان استقلال فرزندتان و کنترل او باشد . ( موازنه ای میان میل فرزندان به استقلال ، که برای رشد اخلاقی لازم است و مسولیت شما برای اِعمال اندازه درست کنترل .) تاثیر این روش از نقطه نظر های دستوری پدر و مادر بیشتر است .

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
مشاوران هیروو ، مشاوره تلفنی ، مشاوره روانشناسی ، مشاوره آنلاین ، بهترین دکتر روانشناس ، دکتر روانشناس کودک ، روانشناسی کودک ، مشاوران هیروو-مشاوره روانشناسی-مشاوره آنلاین-روانشناسی کودک-مشاو ، روانشناسی نوجوان ، روانشناسی کودک ، مشاوره تلفنی ، مشاوره روانشناسی ، مشاوران هیروو ، روانشناسی کودک و نوجوان ، مرکز مشاوره تهران ، مشاور نوجوان ، مشاور نوجوان خوب در تهران ، مشاور نوجوانان ، روانشناسی و مشاوره نوجوانان , مشاوره نوجوانان جوانان , مشاوره را ، مشاوران هیروو-مشاوره روانشناسی-مشاوره آنلاین-روانشناسی ازدواج-مش ، مشاوران هیروو-مشاوره روانشناسی-مشاوره آنلاین-روانشناسی نوجوان-مش ، مشاوران هیروو-مشاوره آنلاین-مشاوره تلفنی-مشاوره روانشناسی-بهترین ، مشاوره خانواده ، مشاوره تلفنی کودک ، مشاوران هیروو-مشاوره روانشناسی-مشاوره تلفنی-مشاوره آنلاین-بهترین ، مشاوران هیروو-مشاوره روانشناسی-مشاوره آنلاین-روانشناسی-مشاوره تل ، روانشناسی ازدواج ، مشاوره کودک ، مشاوره کودک تلفنی ، مشاوره کودک تلفنی رایگان ، مشاوره کودکان تلفنی ، مشاوره کودکان روانشناس نوجوانان مشاوره تلفنی کودک مشاوره آنلاین ، مشکلات کودکان ترسو ، نقش قصه گویی در سلامت روان کودک, قصه گویی , داستان کودک, مهارت ا ، نهنگ آبی ، نهنگ آبی آهن ، نهنگ آبی اصفهان ، نهنگ آبی ایران ، نهنگ آبی به انگلیسی ، نهنگ آبی چیست ، نهنگ آبی دانلود ، نهنگ آبی در ایران ، نوجوان ، نوجوان , افسردگی , افسردگی نوجوان ,درمان افسردگی نوجوان ,اهمیت ا ، نوجوان ,بلوغ ,بلوغ دیررس ,تاخیر در بلوغ ,نشانه های بلوغ ,وراثت , ، نوجوان ,دوران نوجوانی ,استقلال طلبی ,هویت نوجوان ,رشد شخصیت نوجو ، نوجوان ,فشار های روانی ,تاثیر فشار های روانی بر نوجوان ,فشار های ، نوجوان ,فضای مجازی ,تاثیر شبکه های اجتماعی بر نوجوانان , شبکه ها ، نوجوان ,میل جنسی ,نوجوانی ,میل جنسی در دوران جنسی ,مسائل جنسی ,ن ، نوجوان کیست ؟ ، نوجوان,احساسات نوجوان,گوش دادن به حرف های نوجوان,احترام گذاشتن ب ، نوجوانان باهدف ، نوجوانی ، نوجوانی ,دوره ی نوجوانی ,مسائل مربوط به نوجوان ,مراجعه به روانشن ، هورومون دختران ، هوش کودکان ، هویت جنسیتی ، هویت جنسیتی چیست؟ ، ویژگی دختران ، کراتینه برزیلی ، کراتینه مو ، کنترل خشم نوجوان ، کنترل خشم نوجوانان ، کنترل خشم والدین ، کنترل عصبانیت در نوجوانی ، کنترل عصبانیت والدین ، کنجکاوی های جنسی کودکان ,تربیت جنسی کودکان ,رفتار مناسب با سوالا ، کودک ، کودک ,بیش فعالی ,کودکان بیش فعال ,درمان بیش فعالی کودکان , اختلا ، کودک ,حرف زدن کودک با خودش ,زبان باز کردن کودک ,رشد کودک ,گفتار ، کودک ,دستور دادن ,چگونه دستور دهیم ؟ , چگونه به کودک دستور دهیم ، کودک ,دیر حرف زدن کودک ,لکنت زبان در کودکان ,رشد زبان کودکان ,گف ، کودک ,رابطه ی زناشویی ,انحرافات اخلاقی ,مشکلات روانی کودک ,اضطرا ، کودک ,نقاشی کردن ,تفسیر کردن نقاشی کودک ,روانشاسی بالینی - روانش ، کودک ,نوجوان ,بازی های کامپیوتری ,اعتیاد به بازی های کامپیوتری و ، کودک ,یادگیری کودک ,سن یادگیری زبان دوم ,کودک دو زباه ,مشاوره کو ، کودک ,کم حرفی کودکان ,افسردگی ,دلایل کم حرفی کودک ,روانشناس کودک ، کودک آزاری چیست؟,کودک آزاری مخفی,کودک آزاری فیزیکی,وظایف والدین ، کودک باهوش ، کودک باهوش 2 ساله ، کودک باهوش 3 ساله ، کودک باهوش ایرانی ، کودک باهوش در بارداری ، کودک باهوش من ، کودک باهوش یک ساله ، کودک باهوش-کودک باهوش من-کودک باهوش در بارداری-کودک باهوش 2 ساله ، کودک بیش فعال ، کودک بیش فعال ,کودک بازیگوش ,تمرکز ,رفتار ناهنجار ,رفتار بیمارگو ، کودک بیش فعال چگونه است ، کودک بیش فعال چه کودکی ، کودک بیش فعال چیست ، کودک بیش فعال درمان ، کودک بیش فعال کیست؟ ، کودک طلاق ، کودک و طلاق والدین ، کودک کم رو,کودکان کم رو و خجالتی,کودک و کم رویی,درمان کودکان کم ، کودکان ، کودکان افغان ، کودکان بی سرپرست ، کودکان بیش فعال ، کودکان پروانه ای ، کودکان خیابانی ، کودکان طلاق ، کودکان طلاق عاطفی ، کودکانه ، روانشناسی تلفنی کودک , مشاوره تلفنی رایگان روانشناسی کودک , مشاو ، روانشناسی خانواده ، روانشناسی خانواده-مشاوره تلفنی-مشاوره روانشناسی-مشاوران هیروو ، روانشناسان کودک و نوجوان ، روانشناسی نوجوانان ، راههای ایجاد انگیزه ، روان شناسی کودک ، روانشناس تهران ، روانشناس کودک ، روانشناس کودک در تهران ، روانشناس کودک در شرق تهران ، روانشناس کودک در غرب تهران ، روانشناس کودک, مشاوره کودک, مشاوره تلفنی کودک, مشاوره کودکان, مر ، روانشناس کودکان ، ,از شیر گرفتن بچه ,از شیر گرفتن کودک در شب, غذای کمکی نوزاد ,شیر ، p ، آثار دلبستگی به پدر ، آموزش کراتینه مو ، احترام به نوجوان ، احترام به نوجوانان ، احترام به نوجوانان,احترام به نوجوان,احترام به والدین در نوجوانان ، احترام به والدین در نوجوانان ، اختلال ,اضطراب ,اختلال های اضطرابی ,اضطراب اجتماعی ,اختلال وحشت ، اختلال دیررس ، اختلال نعوظ ، اختلال هویت جنسیتی ، اختلال,اضطراب,اختلال اضطراب اجتماعی,ترس,طرد شدن,تحقر شدن,نشانه ه ، ارتباط موثر والدین با فرزندان ,برقراری ارتباط موثر فرزندان با وا ، اضطراب کودکان ، اضطراب کودکان pdf ، اضطراب کودکان اسپنس ، اضطراب کودکان پیش دبستانی ، اضطراب کودکان دبستا ، اضطراب کودکان در مدرسه ، اعتیاد ,اعتیاد والدین ,افراد مبتلا به اعتیاد ,تاثیر اعتیاد والدی ، افسردگی نوجوانان ، انجام تکالیف مدارس ، انزال ، انگیزه نوجوانان ، اوتیسم,اوتیسم در ایران,اوتیسم در نوزادان,اوتیسم خفیف,اوتیسم خفیف ، بازی درمانی کودک, بازی درمانی , سلامت روان, درمان افسردگی, درمان ، بلوغ زودرس , خصوصیات جنسی, بلوغ زودرس چه نشانه هایی دارد, سن بلو ، بهترین روانشناس نوجوان ، بهرین روانشناس تهران ، بیش فعالی کودک ، بیش فعالی کودک 2 ساله ، بیش فعالی کودکان ، بیش فعالی کودکان ابتدایی ، بیش فعالی کودکان چیست؟ ، پرسشنامه هویت جنسیتی ، تربیت کودک طلاق ، تربیت کودکمشاوره کودک,مشاوره کودک تلفنی,مشاوره کودک و نوجوان,مشا ، ترس از بی خوابی ، ترس از تاریکی ، ترس از مدرسه,ترس از مدرسه pdf,ترس از مدرسه چیست,ترس از مدرسه در ، ترس کودکان ، تفاوت دختران و پسران ، چگونگی دلبستگی های شدید ، چند فرزند , اضطراب ,استرس ,نقش والدین ,نقش خواهر و برادر , تربیت ، حق تحصیل کودکان ، خودکشی نوجوان ، خودکشی نوجوان 13 ساله ، خودکشی نوجوانان ، خودکشی نوجوانان در ایران ، خودکشی نوجوانان نهنگ آبی ، دردسرهای باهوش بودن ، درمان اختلال هویت جنسیتی ، درمان اوتیسم ، درمان اوتیسم با هیپنوتیزم ، درمان اوتیسم خفیف ، درمان اوتیسم در بزرگسالان ، درمان اوتیسم در طب سنتی ، دعوای والدین ,تاثیر دعوای والدین بر کودکان ,الگوپذیری کودکان از ، دلایل دعوا در مدرسه ,مدرسه پسرانه ,مدرسه دخترانه ,کتک زدن ,کتک خ ، دلبستگی شدید ، دلبستگی مطلوب ، دوران کودکی ,دوران نوجوانی ,کودک ,نوجوان ,بلوغ ,پسر ,دخترروانشنا ، مشاوران هیروو-مشاوره روانشناسی-مشاوره آنلاین-مشاوره تلفنی-روانشن ، مشاوران هیروو-مشاوره روانشناسی-مشاوره تلفنی-روانشناسی کودک ، مشاوره ، مشاوره روانشناسی-روانشناسی ازدواج-مشاوره تلفنی-مشاوران هیروو ، مشاوره کودک تلفنی ، مشاوره نوجوان - مشاوره با نوجوانان - مشاوره نوجوانان - مشاور نوج ، مشاوره نوجوان و جوانان , مشاوره و نوجوانان , مرکز مشاوره نوجوانا ، مشاوره نوجوانان و جوانان , مشاور برای نوجوان , مشاوره با نوجوانا ، مشاوره و روانشناسی کودک , مراکز مشاوره کودک , مشاوره کودک تلگرام ، مشاوره ی تلفنی کودک ، مشاوره تلفنی کودک رایگان ، مشاوره تلفنی کودک مشهد ، مشاوره تلفنی کودک و نوجوان ، مشاوره تلفنی کودکان رایگان ، مشاوره تلفنی-مشاوره روانشناسی-مشاوران هیروو-روانشناسی خانواده ، مشاوره روان شناسی کودکان,مشاوره روان شناسی کودک,مشاوره و روان شن ، مشاوران هیروو-مشاوره آنلاین-مشاوره تلفنی-مشاوره روانشناسی-روانشن ، مشاوران هیروو-مشاوره تلفنی-مشاوره روانشناسی-روانشناسی ازدواج ، مشاوران هیروو-مشاوره تلفنی-مشاوره روانشناسی-روانشناسی خانواده ، مشاوران هیروو-مشاوره تلفنی-مشاوره روانشناسی-روانشناسی نوجوان ، مشاوران هیروو-مشاوره تلفنی-مشاوره روانشناسی-روانشناسی کودک ، مشاور کودک تلفنی ، روانشناسی کودک ,روانشناس متخصص کودک و نوجوان ,لزوم مشاوره با مشا ، روانشناسی کودک طلاق ، مشاور نوجوان در تهران ، مشاور نوجوان در کرج ، مشاور نوجوان کرج ، روانشناسی کودک-روانشناسی کودکان-روانشناسی کودک 5 ساله-روانشناسی ، زلزله ,کرمانشاه ,حادثه ,استرس ,اضطراب ,درمان استرس ,درمان اضطراب ، شامپو ، شاوره تلفنی کودک ، فروش لوازم آرایشی ، فروشگاه لوازم آرایشی ، فصل امتحانات کودکان و نوجوانان ,تغذیه مناسب فصل امتحانات ,تغذیه ، فواید کراتینه مو ، قیمت سوله - ساخت سوله دامداری - سوله دست دوم ، گریه کودک, گریه شدید کودک, گریه کردن کودک, آرام کردن کودک, راهنم ، لوازم آرایشی ، محرومیت از تحصیل ، محصولات فوراور برای پوست و مو،درمان ریزش مو،بهترین ضد آفتاب ،ضد ، مرگ مادر , احساس فقدان ,شوک عاطفی ,مراقبت ,توجه ,احساس امنیت, رو ، مرکز روان ، مرکز مشاوره ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ